VMRO-DPMNE: Aksi rrugor Qendra për skijim Kozhuf – Gjevgjeli

Ky aks rrugor, duke filluar nga vendi i quajtur Smërdliva Voda deri te qendra për skijim Kozhuf, në gjatësi prej 17 kilometrash dhe gjerësi të korsisë prej 6 metrash paraqet lidhje ndërmjet komunës së Gjevgjelisë dhe terreneve për skijim në lokalitetin e Kozhufit. Ky aks rrugor është me rëndësi të madhe për zhvillimin e turizmit në këto anë malore. Vlera e projektit është 7 milionë euro, ndërsa mjetet janë siguruar nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati: tetor 2011]

Arsyetim:

Asfaltimi i plotë i aksit rrugor deri te Qendra për skijim Kozhuf ka përfundura më 17 tetor të vitit 2011.

Në linket e mëposhtme mund ta shihni videon për atë se si është dukur kjo rrugë deri në nëntor të vitit 2011.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari