VMRO-DPMNE: Akreditim të agjensionit për pagesa

Prioritet i VMRO-DPMNe-së përkrah definimit të strategjisë nacionale dhe planit për zhvillim rural është akreditimi i agjensionit për pagesa (e cila do ti administrojë edhe masat për ndihmë direkte  – pagesa direkte) dhe e cila duhet të jetë tërësisht funskionale dhe e akredituar për realizim të aktivititeve më së voni deri në fillim të vitit  2009.

Arsyetim

Në ligjin për bujqësi dhe zhvillim rural prej vitit 12.04.2010, parashihet themelim të një agjensioni të këtillë, mirëpo të dhëna konkrete për atë se a është formuar dhe a funksionon ky agjencion nuk kemi.

http://www.ffrm.org.mk/jdownloads/ruralen%20razvoj/zakon_za_zemjodelstvo_i_ruralen_razvoj_49_12042010.pdf

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.