VMRO-DPMNE: Akreditim i shërbimeve laboratorike dhe shërbimeve të tjera

Do t’i vazhdojmë aktivitetet për akreditimin e shërbimeve laboratorike dhe shërbimeve të tjera të cilat i ofrojnë institucionet universitare. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.