VMRO-DPMNE: Akademia rajonale tatimore

Do të formojmë Akademi tatimore rajonale, e cila do të jetë qendra e vetme për trajnim të administartorëve tatimorë të vendeve të Evropës Juglindore. Në alademi do të bëhet trajnim dhe specializim nga fusha e problematikës tatimore në pëputhje me standardet ndërkombëtare dhe ato OECD. Grupe të qëllimit në Maqedoni që do të përfshihen me programin edukativ janë të punësuarit në DPH, punëtorët financiarë nga organet e drejtorisë, këshilltarët tatimorë, të obliguarit tatimorë, si dhe studentët e fakulteteve për shkenca shoqërore. Afati: maj 2010.

Arsyetim:

Në planin strategjik të DHP-së shihet qartë se kjo Akademi tatimore rajonale do të fillojë të funksionojë në periudhën prej vitit 2011 deri në vitin 2013.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.