VMRO-DPMNE: Akademi diplomatike

Qëllimi i këtij projekti është që duke krijuar disa lloje të trajnimit, forumeve dhe trajnimit diplomatik për administratën shtetërore, si dhe aktivitete të përbashkëta rajonale për zhvillimin e potencialeve njerëzore, të kontribuojë për rritje të vazhdueshme dhe përmirësim të kapaciteteve diplomatike me të cilat disponon vendi ynë. Me ekipim që do të realizohet në kohë, avancim profesional të të punësuarve, do të rritet përgatitja për ballafaqim me sfidat në vitet e ardhshme, sa i përket zgjidhjes së çështjeve bilaterale dhe afrimit të vendit drejt Bashkimit Evropian. [Afati: 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.