VMRО-DPMNE: Zvogëlim i përqindjes së kontributeve sociale

Do të vazhdojmë me zvogëlimin e përqindjes së kontributeve sociale deri në nivelin prej 25,4%. Do të vazhdojmë t’i zvogëlojmë harxhimet administrative të firmave dhe të qytetarëve nëpërmjet gijotinës rregullatore dhe reformës së administrates publike.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.