Browsing Tag

Володимир Зеленски

Zelenski nuk është djali i Sorosit

Babai i Zelenskit nuk është George Soros, por Oleksandr Zelenski, profesor dhe IT profesionistë, kryetar i departamentit të kibernetikës dhe pajisjeve kompjuterike në Universitetin Shtetëror të Ekonomisë dhe Teknologjisë në Kiev.…