Browsing Tag

ngjarje

Nga Idrizova drejtpërdrejtë në TV

Në rrjetet sociale dhe më gjerë në opinion janë paraqitur informacione për daljet televizive të të burgosurve për dhunë në lagjen kumanovare "Lagja e Trimave" dhe përplasja me policinë në 2015. Daljet TV kanë të bëjnë në emisionet…