Browsing Tag

ministria gjermane e shëndetësisë

Virusi korona është VIRUS dhe jo bakterie

Manipulimi me virusin korona u bë në një postim në Facebook në maqedonisht, me dy elementë kryesorë në lojë - që është një bakter dhe se trajtohet me aspirinë Autori i manipulimit, pra i keqinformimit plason postim, pretendon se…