Browsing Tag

kovid19verifikacijaalb

Vaksina kundër Kovid-19 nuk është placebo

Placebo – tretje fiziologjike me kripë dhe ujë, përdoret vetëm në testimet klinike, pra në fazat e hershme, kur vaksina është në proces testimi për të treguar efektivitetin e saj. Nuk ka asnjë dëshmi që njerëzit që kanë marrë vaksinën kanë…