Browsing Tag

kovid19verfikacijaalb

Në vaksinën kundër Kovidit nuk ka Ebola

Shumë studime tregojnë se vaksina kundër Kovid-19 gjeneron qeliza të bardha të gjakut që forcojnë imunitetin, të quajtura qeliza T e që janë specifike për Kovid-19. Këto qeliza T ndihmojnë sistemin imunitar të organizojë përgjigjen dhe të…