Browsing Tag

investime të huaja të drejtpërdrejta

Edhe mjetet e riinvestuara janë investime

Në duelin e tre kandidatëve presidencial, kandidatja e VMRO-DPMNE-së dhe koalicioni dha deklaratën në vazhdim, të cilën e vlerësojmë si jokonsekuente:  Thonë se kemi pasur mbi 640 milion euro investime, megjithatë ato…