Browsing Tag

hubalb

Propaganda serbe “godet” përsëri

Ndeshja e 10 shtatorit mes kombëtares shqiptare dhe asaj polake në stadiumin “Air Albania” në Tiranë u kthye në ‘ushqim’ për propagandë në disa media serbe. E gjitha nisi me gjestin e golashënuesit për ekipin e Shqipërisë, Mirlind Daku që…

Gruri shqiptar mbetet stok!

Shqipëria shtoi sipërfaqet e mbjella me grurë pas nisjes së luftës në Ukrainë në përpjekje për të siguruar furnizimin në një situatë pasigurie. Por gruri i mbjellë në tokat shqiptare ka mbetur stok në shtëpitë e fermerëve pasi tregëtaret…