Browsing Tag

disinfohub

Propaganda fetare që kërcënon Kosovën

Përmbajtje të rrezikshme të cilat promovojnë islamin politik, ekstremizmin fetar, përfshirë ‘luftën e shenjtë’ (xhihadin) për krijimin e shtetit islamik dhe mosbindjen ndaj kushtetutës së vendit, vazhdojnë të jenë prezente në qindra faqe të…