Browsing Tag

2012

VMRO-DPMNE: Ndërtimi i teatrit në Veles

Me ndërtimin e teatrit të ri, Velesi – qyteti i shkollës së parë maqedonase, gjimnazit të parë, muzeut të parë, shkollës së parë muzikore në Maqedoni, do të fitojë ndërtesë bashkëkohore të teatrit dhe vend reprezentativ që do të paraqesë…

VMRO-DPMNE: Ndërtimi i mbikalimit në Bërvenicë

Ndërtimi i këtij mbikalimi do të paraqesë implementim të plotë të zgjidhjes së komunikacionit që është paraparë me projektin e Autostradës Shkup-Tetovë. Me këtë mbikalim do të përmirësohet komunikimi i qytetarëve të Bërvenicës me Tetоvën.…

VMRO-DPMNE: Ndihmë në të holla për invalidët

Qytetarët që kanë dëmtim të shikimit mbi 98 përqind dhe ata që kanë 100% pengesa trupore, do të marrin ndihmë në të holla nga shteti në vlerë prej 7.000 denarësh në muaj. Këtë të drejtë do ta shfrytëzojnë prej 1 korrikut të vitit 2012.…

VMRO-DPMNE: Patent.mk

Inovacionet janë shtytësi kryesor për nxitjen e konkurrencës në ekonomi dhe zhvillimin e saj. Inovacioneve si pjesë përbërëse e aktiviteteve shkencore-hulumtuese do t’u kushtohet rëndësi edhe më e madhe. Stimulimi i mbrojtjes dhe i…

VMRO-DPMNE: Projekti “Stop brain drain”

Që të shfrytëzohet dija të cilën e kanë fituar të diplomuarit dhe magjistrat e universiteteve teknike dhe të TI-së në 10 vendet më të zhvilluara të Evropës dhe të botës, do të realizojmë një projekt me të cilin çdo studenti inxhinjer,…

VMRO-DPMNE: Projekti “Fshati maqedonas”

Aktivitetet për realizimin e këtij projekti janë në fazë të avancuar. Pritet që ndërtimi të fillojë në qershor të vitit 2011. Projekti do të realizohet në afërsi të manastirit “Shën Pantelejmon”, në afërsi të Shkupit dhe përfshin 12 shtëpi…