Suhejl Fazliu

 

Ministër i Vetëqeverisjes Lokale në qeverinë e RM-së, udhëhequr nga Zoran Zaev

 

JETA PRIVATE

Ka lindur me 30.09.1986 në Shkup.

 

ARSIMIMI

-Shkollimin e mesëm e ka kryer në Shkup “Dr. Pançe Karagjozov” ne vitet 2001-2005

-Në vitet 2006-20010 ka përfunduar studimet në Fakultetin e Shkencave dhe Teknologjisë pranë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë.

 

KARRIERA

-Në vitet 2010-2015 Këshilltar i pavarur, për teknologji informatike dhe ueb aplikacione për kompani të ndrysheme.

– Në vitet 2012-2015 г. Këshilltar i pavarur, E-tregtia, shërbime për pazar onlajn.

– Në vitet 2013-2016 г. Këshilltar i pavarur, E-Qeveria, shërbime për ndërmarrje publike për më shumë vende

– Në vitet 2013-2016 г. Këshilltar i pavarur, E-Qeveria, shërbime për vetëqeverisje lokale për më shumë vende.

 

KARRIERA POLITIKE

-Ministër i cili udhëheq me Ministrinë për Vetëqeverisje Lokale në qeverinë e kryeministrit Zoran Zaev prej 01.06.2017

 

BURIME:

– Собрание на РМ – Предлог за состав на Влада на РМ

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.