Kategori...

ПРОВЕРКА НА ФАКТИ

Vaksinimi nuk ka përfunduar për një ditë

Të mërkurën më 17 shkurt, në spitalin modular, i cili ndodhet në Klinikën për Sëmundje Infektive, filloi procesi i vaksinimit të personelit mjekësor, por nuk ka përfunduar të njëjtën ditë, siç pretendon postimi në Facebook. Sipas vlerësimit…

Sallata Shope nuk shkakton helmim

Nuk ka asnjë provë të fortë se sallata Shope mund të çojë në helmim në trup, siç thuhet në postimin që e analizojmë. Kjo sallatë në vendin tonë është tradicionale dhe konsumohet prej shekujsh dhe deri më tani nuk dihet që shkakton helmim.…