Robert Popovski

Ministër pa resor në qeverinë e RM-së, të udhëhequr nga Zoran Zaev prej vitit 2017

 

JETA PRIVATE

Ka lindur me 14.05.1967 në Shkup. Poposki është i martuar dhe baba i dy fëmijëve.

 

ARSIMIMI

-Me profesion është gazetar. Ka studiuar dhe diplomuar në Studimet Interdisciplinare në gazetari pranë UKM në Shkup në gjysmën e dytë të viteve të tetëdhjeta të shekullit të kaluar.

 

KARRIERA

-Prej vitit 1987, së pari me honorar, më pas edhe si gazetar profesional punon në më shumë mediume në Maqedoni, duke filluar prej TVM, Veçer, Nova Makedonija, Sitell, Kanal 5…më gjatë ka punuar në Kanal 5, duke udhëhequr emisionin X/O, prej vitit 2004 deri në vitin 2012

-Në vitet 2012-2013 ka qenë gazetar i lire dhe pronar i kompanisë për produksion dhe shërbime te konsulencës.

-Prej 2013 bëhet Këshilltar i Kryetarit të LSDM-së Zoran Zaev për komunikim dhe krijim të politikës.

 

KARRIERA POLITIKE

– Ministër pa resor në qeverinë e RM-së, të udhëhequr nga Zoran Zaev prej 31.05.2017

 

 

BURIME:

-Собрание на РМ – Предлог за состав на Влада на РМ

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.