Recension: Britmë për liri e aktorëve shqiptarë – Në shfaqje me transparent “M’le t’marr frymë”

Крик за слобода на албанските актери претстава Остави ме да дишам Локално - 001 - crop-resize

 

Ky recension nuk do të ketë më shumë se tre fjali. Aq sa ka edhe lajmi që e recensojmë:

Është krejtësisht joprofesionale dhe e palejueshme që të trillohet dhe t’i bashkangjitet diçka ndonjë ngjarjeje ose porosie. As në ngjarjen, as në porosinë e transparentit që aktorët e Teatri kombëtar shqiptar nga Shkupi në fund të shfaqjes së tyre para publikut tetovar, nuk ka asgjë për “ngulfatjen e shoqërisë, të lirisë dhe të të drejtave të qytetarit!”, siç “fantazohet” në tekstin e recensuar.

Ka vetëm një porosi në shenjë proteste në lidhje me ndotjen e madhe të ajrit në Tetovë.

Крик за слобода на албанските актери претстава Остави ме да дишам Локално - 001Linku deri te artikulli origjinal: Britmë për liri e aktorëve shqiptarë – Në shfaqje me transparent “M’le t’marr frymë”

Data dhe koha e publikimit: 23.01.2015, 7:48

Data e recensionit: 25.01.2015

Recensues: Zoran Bojarovski

Kjo është fjalia e katërt dhe me të vërtetë e para ishte tepër e gjatë, mirëpo shpresojmë se nuk do të na e merrni për të madhe për shkak se duhet ta theksojmë edhe informatën burimore për këtë lajm. Edhe atje nuk ka asgjë për trillimin e përmendur në tekstin e recensuar, përveç komenteve të integruara në tekst, përveç titullit senzacionalist, tendencioz…

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.