Premtimi juaj parazgjedhor duket i njohur: Dritare të reja për SHF “Goce Dellçev” në Gostivar

Edhe në emision e shtatë tema ishte premtimi për shkollë fillore. Foto: screenshot.

Заинтересираните може да се пријавуваат на електронската адреса tvoetovetuvanjezvucipoznato@radioindex.mk и треба да испратат име и презиме и телефонски број на кој луѓето од радиото може да ги повикаат и да ги вклучат во емисијата.

 

Vazhdon bashkëpunimi  interesante mes ” Radio Indeks” dhe “Vërtetmatësit”. Në radio emisionin e shtatë “Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur”, të cilin “Radio Indeks” e realizon në bashkëpunim me “Vërtetmatësin”, premtimin të cilin dëgjuesja duhej ta qëlloj, dhe të thotë se nëse është realizuar apo jo, ishte premtimi për ndërrimin e dritareve në SHF “Goce Dellçev” në Gostivar, me afat përfundimtar për realizim vitin 2018.

Premtimit ishte i dhënë para zgjedhjeve parlamentare në vitin 2014, në Platformën politike të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI). Ky premtim është vlerësuar si i realizuar.

Çdo ditë pune prej orës 14:30, dëgjuesit e radio “Indeks” mund të qëllojnë se cili politikan ose cila parti ka dhënë një premtim të caktuar dhe se a është realizuar. Përgjigjet e sakta ndiqen me shpërblim nga radioja.

Të interesuarit mund të paraqiten në adresën elektronike tvoetovetuvanjezvucipoznato@radioindex.mk dhe duhet të dërgojnë emër dhe mbiemër dhe numrin e telefonit që nga gazetarët e radios  të mund t’i telefonojnë dhe të kyçen në emision.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.