Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur: Nuk është rikonstruktuar bulevardi verior në Kavadarci:

Edhe në emisionin e gjashtë është parashtruar pyetja për premtimin e parealizuar. Foto: screenshot.

„Вистиномер“ пишуваше за ова ветување на Панов на крајот на август годинава. Ова ветување е неисполнето.
Секој работен ден од 14:30 часот, слушателите може да погодуваат кој политичар или партија дал одредено ветување и дали е тоа исполнето. За точните одговори следува награда од радиото.

ВNë radioemisionin e gjashtë të “Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur”, të cilin radio “Indeks” e realizon ne bashkëpunim me “Vërtetmatësin”, premtimin të cilin duhej dëgjuesja duhet të godet, si dhe të thotë nëse është realizuar apo jo, ishte premtimi i dhënë para zgjedhjeve lokale të vitit 2013 nga kandidati i VMRO DPMNE-së për kryetar komune, Aleksandar Panov, i cili premtoi rikonstruktim të tërësishëm të bulevardit verior në qytetin e Kavadarit.

“Vërtetmatësi” ka shkruar për këtë premtim të Panov në fund të gushtit të këtij viti. Ky premtim është i parealizuar.

Çdo ditë pune prej orës 14:30, dëgjuesit mund të qëllojnë se cili politikan ose cila parti ka dhënë një premtim të caktuar dhe se a është realizuar. Përgjigjet e sakta ndiqen me shpërblim nga radioja.

Të interesuarit mund të paraqiten në adresën elektronike tvoetovetuvanjezvucipoznato@radioindex.mk dhe duhet të dërgojnë emër dhe mbiemër dhe numrin e telefonit që njerëzit e radios të mund t’i telefonojnë dhe të inkuadrohen në emision.

Emisionin e gjashtë mund ta ndiqni këtu.

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.