Prej cilëve shtete kanë ardhur më së shumti turist në 10 vitet e fundit

Vizualizimet e publikuara janë pjesë e projektit D.A.T.A –  Data Analytics for Transparency and Accountability e implementuar nga Fondacioni për internet dhe shoqëri “Metamorfosis”. Ky projekt pjesërisht është mbështetur nga Ambasada e SHBA-ve. Mendimet, zbulimet dhe përfundimet ose propozimet të paraqitura këtu janë të implementuesve/autorëve, dhe nuk i pasqyrojnë ato të Qeverisë në SHBA.

 

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.