Kategori...

VMRO-DPMNE

 Çavkov pajtohet me Priben

Mitko Çavkov, ministër aktual i punëve të brendshme deklaroi: ...Është fakt se ngelën pasoja të rënda nga e gjithë kjo (nga skandali me bisedat e përgjuara jo-ligjore telefonike) dhe sipas meje duhet të kuptohet nga çdo politikan,…