Kategori...

Premtime:Zhvillimi rural

Nuk është ndërtuar tregu i kafshëve

Projekt: "Zgjerimi dhe modernizimi i tregut të kafshëve". tregu i kafshëve në Çeshinovo-Oblleshevo është tregu më i madh i kafshëve në Maqedoninë lindore. Me ndryshime të Planit të përgjithshëm urbanistik do t'i qasemi rregullimit të…

Janë asfaltuar rrugët në fshatin Simnicë

Projekt:  Asfaltimi i rrugëve të brendshme në f. Simnicë Do të asfaltohen dy rrugët kryesore në fshatin Simnicë (Afati: 2015) ARSYETIM: Premtimi për "Asfaltimin e rrugëve të brendshme në fshatin Simnicë" është premtim i realizuar…

Është ndërtuar rrethorrotullimi në Berovë

Projekt: ASFALTIMI I RRUGËS DHE LAGJEVE Ndërtim i rrethrrotullimit modern në hyrje të qytetit të Berovës. (Afati: viti 2015) ARSYETIM Unazën në hyrje të Berovës e premtoi në programin e tij politik për zgjedhjet lokale në vitin 2013…

BDI: Strategji për zhvillimin e turizmit

„Studimi për zhvillimin e turizmit alternativ dhe rural. Turizmi alternativ është një lëmi shumë e gjerë, e cila në vetvete përfshin disa lloje të paketave turistike. Shumica e fshatrave shqiptare në Maqedoni, duke filluar prej regjionit të…

BDI: Zhvillimi i turizmit në Malin Sharr

„Turizmi dimëror dhe zhvillimi i Kodrës së Diellit dhe formimi i terreneve të reja për skijim në Malin Sharr.  Strategjia për zhvillimin e turizmin në regjionin e Malit Sharr.”  Arsyetim: Strategjia përzhvillimin e turizmit në…

VMRO-DPMNE: Investimet publike

Edhe më tej do t'i rrisim investimet publike. Investimet në rrugë, ujësjellës, shkolla, spitale, në pajisje informatike, laboratore, objekte energjetike, pajisje të sigurisë, në objekte të kulturës, janë të rëndësishme për përmirësimin e…