Kategori...

Premtime: Sektori energjetik

Përsëri tarifë e lirë ditore e rrymës elektrike

E kthejmë rrymën elektrike të lirë:  Në dhjetë vitet e kaluara faturat e rrymës u rritën për vlerë rekord deri në 100 përqind. Do të kthejmë tarifën e lirë ditore për rrymën elektrike. Do të përfshijmë tarifën e lirë për fundjavë, që…

8.000 amvisëri në Karposh pa rrjetë të gazit natyror

Ветувањето за изградба на локална гасоводна мрежа преку која 8.000 домаќинsтва ќе се приклучат на oвој енергенс со помош на Општина Карпош, дадено во 2013 година од Стевче Јакимовски, кој потоа повторно беше избран за градоначалник, не е…

Kriva Pallanka ende pret gazifikimin

Projekt Gazifikimi i qytetit të Kriva Pallankës Përshkrim: Tani më është përgatitur projekti i cili përfshinë 7 km rrjetë kryesore të gazifikimit. Komuna për gazifikim të Kriva Pallankës në periudhën e kaluar ka përgatitur…

VMRO-DPMNE: HC Çebren dhe HC Galishte

Në fazën përfundimtare janë aktivitetet për tërheqjen e investitorit për ndërtimin e HC Çebren dhe HC Galishte, të cilat duhet të ndërtohen në periudhën që vjen. Ky projekt do të realizohet si investim i përbashkët i kompanisë shtetërore…