Kategori...

sasha bogdanoviq

Komuna Qendër me Bankë për ushqim

PREMTIM: Zero uri në Komunën Qendër - Hapja e bankës për ushqim. Qëllimi: Persona nën rrezik social Afati: Deri në vitin 2019 ARSYETIM: Premtimi për hapjen e bankës ushqimore dhe realizimin e projektit "Zero uri" në…