Kategori...

Udhërrëfyesi

Kriva Pallanka ende pret gazifikimin

Projekt Gazifikimi i qytetit të Kriva Pallankës Përshkrim: Tani më është përgatitur projekti i cili përfshinë 7 km rrjetë kryesore të gazifikimit. Komuna për gazifikim të Kriva Pallankës në periudhën e kaluar ka përgatitur…

Radishani bëhet me kopsht për fëmijë

Ndërtimi dhe zgjerimi i kopshtit për fëmijë "11 Tetori" në lagjen Radishan ARSYETIM: Kopshti i ri në Radishan është lëshuar në përdorim në gusht të vitit 2016. Ky është një premtim i realizuar i kryetarit të Butelit, Petre…