Kategori...

Rajon

Euvsdisinfo: Nga Rusia pa dashuri

Kjo ishte një javë e vështirë për mediumet pro-ruse: përveç që shpikën provokime "anglo-saksone" dhe komploteve të mbrapshta globaliste me Papën, duhej të merreshin edhe me problemet në terrenin vendor, shkruan "Euvsdisinfo", përcjellë…

Euvsdisinfo: Shmangie në vend të dialogut

Kremlini iu përgjigj ftesës së Bashkimit Evropian për dialog me një përpjekje të paturpshme për të larguar vëmendjen nga shkelja e detyrimeve ndërkombëtare të Rusisë dhe ligjeve të saj, shkruan Euvsdisinfo, raporton "Krithink". Gjatë…

Mediat në pandemi, privatësia dhe përjashtimet

Shkruan: Doruntina Baliu Ekuilibri mes nevojës për raportim profesional e frymëzues në njërën anë dhe privatësisë së pacientëve të infektuar me COVID-19 në anën tjetër, është njëra ndër sfidat e reja që u është paraqitur gazetarëve ndërsa…