Kategori...

Politikanët

Lista e të gjithë politikanëve deklaratat e të cilëve po analizohen.

Ivanov edhe nuk e gjykoi dhunën, edhe harron përgjegjësin e tij

Во обраќањето, кое е предмет на оваа оценка, има најмалку два проблематични дела кои може да се оценат како недоследни. Првaта недоследност е кога Иванов, откако упати неколку реченици со смирувачки тонови, ги повика сите надлежни…

Ivanov kundër të gjithëve: Pengesat për mandatin ende ekzistojnë

Не постоеја ниту постојат уставни пречки Иванов да го даде мандатот, откако доби докази дека има парламентарно мнозинство предводено од СДСМ, оценка на уставни експерти и на домашна и меѓународна политичка сцена

Në vend të “Titanikut”, Jankullovska me kualifikime për PSP-në

Секогаш кога на Зоран Заев му треба помош...е целосно непоткрепено тврдење, зашто активностите на СЈО се одвиваат во динамика и план што си ги прави самото СЈО, а покрај тоа, СЈО има ограничен рок до мај-јуни годинава да ги ефектуира…

Nikolla Bakraçeski

JETA PRIVATE Kryetari aktual i Ohrit, Nikolla Bakraçeski ka lindur me 18 nëntor të vitit 1970 në Strugë, ndërsa familja e tij ka prejardhje nga një fshat i Strugës, Radozhda. Fëmijërinë e hershme e ka kaluar në Strugë, më pas së…

A është e mundur që Minoski të mos dijë vlerësimin e kredive në shtetin ku është ministër i…

Оваа изјава на министерот за финансии, Кирил Миновски, е многу збунувачка. Освен делот подвлечен со големи букви, кој е сосема јасен. Намерно го цитиравме комплетниот одговор за да се сфати целиот контекст и да се види како министерот…

Trajanovski: Si u miratua PGJU i vitit 2012

Pas zbardhjes së aferës nga ana e LSDM-së, sipas të cilës kryeministri Nikolla Gruevski ka blerë tokë në Vodno, duke u fshehur pas firmave të regjistruara në shtete offshore, dhe për atë është ndryshuar Plani Detal Urbanistik (PDU)…

VMRO-DPMNE: Liria e mediumeve

Do të vazhdojmë me rrumbullakësimin e kornizës ligjore që të sigurojmë kushte në të cilat institucionet që janë kompetente për kontroll dhe rregullim të mediumeve do të vendosin zbatim të papenguar dhe joselektiv të rregullativës që të…

VMRO-DPMNE: Barnatore në mjediset rurale

Do të hapen barnatore në 8 lokacione ku popullata duhet të udhëtojë edhe deri në 30 kilometra deri te barnatorja më e afërt. Barnatoret e reja do të hapen në: Staro Nagoriçan, Karbinc, Konçe – Komuna e Radovishit , Bogomillë në komunën e…