Kategori...

Komunikimi elektronik dhe radio difuzioni

AKE kundër AKE-së: Çmimet e njejta – më pak biseda telefonike

Поранешниот директор на Агенцијата за електронски комуникации(АЕК), Роберт Ордановски, минатата година, на 2 април, во одговор на новинарско прашање пред македонската јавност гарантираше дека спојувањето на двата мобилни оператори „Вип“ и…