Kategori...

Analiza

Vaksina e “Biontek” nuk është satanike, kjo kompani ka qenë e zhvilluar edhe më herët

Пандемијата со коронавирусот не е лажна, во неа животот го загубија 1.58 милиони луѓе. Сопственикот на БионТек, доктор Угур Сахин, уште во 2016 година со својата сопруга, ја продале нивната фирма „Ганимед Фармасутикалс“ за 1.6 милијарди…

Jo, Obama nuk u arrestua për spiunazh

Një postim në Facebook përhap të pavërteta se ish-Presidenti i SHBA-ve, Barack Obama është arrestuar për spiunazh. Ky pretendim është i pasaktë. Nëse Obama do të ishte arrestuar me të vërtetë, do të ishte raportuar gjerësisht jo vetëm në…

Virusi korona është VIRUS dhe jo bakterie

Manipulimi me virusin korona u bë në një postim në Facebook në maqedonisht, me dy elementë kryesorë në lojë - që është një bakter dhe se trajtohet me aspirinë Autori i manipulimit, pra i keqinformimit plason postim, pretendon se…