Kategori...

Jo konsekuente

Edhe mjetet e riinvestuara janë investime

Në duelin e tre kandidatëve presidencial, kandidatja e VMRO-DPMNE-së dhe koalicioni dha deklaratën në vazhdim, të cilën e vlerësojmë si jokonsekuente:  Thonë se kemi pasur mbi 640 milion euro investime, megjithatë ato…

Zaev nuk mund të zgjedh opozitën

Kryeminisri Zoran Zaev pas bisedave me liderin e VMRO-DPMNE, Hristijan Miskoski, dha deklaratën në vazhdim të cilën e vlerësojmë si jokonsekuente: Një opozitë e tillë, e cila nuk ka mbajtur qëndrimet e veta, ndërsa është dashur…

Nepotizmi “djeg” vetëm në opozitë

Në emisionin "Top Tema" në televizionin "Telma" ministrja e Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska, mes tjerash dha edhe një deklaratë lidhur me akuzat e nepotizmin të dërguara në llogari të qeverisë aktuale, të cilën e vlerësojmë si jokonsekunete.…