Igor Trajkoski

 

Igor Trajkoski – është kryetar i Komunës së Debarcës

Igor Trajkoski ka lindur me 24 mars në vitin 1981, Debarcë. Arsimin fillor e ka kryer në SHF Debarcë –  Beliçishte, ndërsa të mesmen në Manastir, në SHMB “Kuzman Shapkarev”, ku është aftësuar për veterinar. Shkollimin e lartë e ka kryer në Manastri, në Universitetin “Shën Kliment Ohridski”, në Fakultetin e shkencave bioteknike dhe ka përfunduar si bioteknolog i diplimuar.

Prej vitit 2009 ka qenë i punësuar në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimi hapësinor si inspektor për mjedisin jetësor në qytetin e Ohrit.

Ka marrë pjesë në shumë konferenca, trajnime, seminare të fushës së mjedisit jetësor, mes të cilëve edhe në seminarin për rrejtin rajonal për mjedisin jetësor (RENA-ECENA) për ndërtimin e kapaciteteve në implementimin e legjislacionit për ligje në pjesën e mbikëqyrjes inspektuese dhe monitoruese në lejet mjedisore.

Flet gjuhën angleze dhe është aplikues i TIK

I martuar, dhe baba i një fëmije.

 

http://www.zels.org.mk/Upload/Content/Documents/Izdanija/Glasilo/2013/MK/Biografii%20APRIL_ANG_NAJFINALNO.PDF

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.