Ibrahim Ibrahimi

Të dhënat personale

Data e lindjes: 24.6.1967 Vendi i lindjes: Gostivar, Republika e Maqedonisë

Nacionaliteti: Rom

 

Fakulteti Ekonomik-Shkup, gjatë studimet postdiplomike për kontabilitet dhe revizion Fondacioni Dipllo dhe Universiteti për Diplomaci-Malta.

Programi posdiplomik “Diplomacia Publike” Fakulteti Ekonomik-Shkup, ekonomist i diplomuar

Përvoja e punës

Me 29.12.2016 është emëruar edhe si ministër i Punës dhe Politikës Sociale

Me 29.7.2012 është zgjedhur zëvendës ministër për Punë dhe Politikë Sociale

2008-2011 Ministria e drejtësisë, Zëvendës ministër 2007-2008 Ministria e Punës dhe Politikës Sociale këshilltar 2004-2006 Qendra Evropiane për çështje të minoriteteve Projekt menaxher

2001-2004 Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni – projekt Romaverzitas, Koordinator i programit

2000-2001 Fatina-Gostivar, Shef për kontabilitete

Njohja e gjuhëve të huaja? gjuhën angleze, gjuhën turke, gjuhën shqipe, gjuhën frënge (pasivisht) gjuhën serbe

Informacione shtesë

Autor i broshurës “Doracak praktik për organizata joqeveritare për TVSH” Autor i raportit të Këshillit të Evropës “Punësim, politika zhvilluese dhe implementimi” , “Metodologjia për ndjekje të progresit të Dekadës për inkluzion të Romëve” – konsulent Hulumtues Nacional për EUMAP me temë “Qasje të barabartë në arsimim”

BURIME

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale-Ministri

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.