Emil Donçev

Емил Дончев е градоначалник на општина Виница во два последователни мандати.

 

Emil Donçev është kryetar i Komunës së Vinicës në dy mandate të njëpasnjëshme.

JETA PRIVATE

Ka lindur me 05.03.1974 në Shtip.

I martua dhe babai i dy fëmijëve të mitur.

ARSIMIMI

Shkollimin fillor e ka kryer në Vinicë, ndërsa të mesmin në shkollën ekonomike të Koçanit. Ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik në Shkup në vitin 1998 në drejtimin menaxhment.

 

KARRIERA

Në dhjetor të vitit 2001 punësohet në NP Pyjet e Maqedonisë – nëndega Vinicë, ku punon si referent për planifikim, analiza dhe udhëheqës deri në vitin 2006.

 

KARRIERA POLITIKE

Anëtarë në VMRO-DPMNE prej vitit 1997.

Në tetor të vitit 2006 është emëruar në qeverinë e Republikës së Maqedonisë si Drejtor i Inspektoratit Shtetëror Komunal në Ministrinë për Transport dhe Lidhje.

Në janar të vitit 2008 është emëruar si udhëheqës në Departamentin e taksave në DHP në Vinicë,

Në prill të vitit 2009 vjen në funksion të kryetarit të Komunës së Vinicës. Është rizgjedhur në prill të vitit 2013.

 

BURIME

Ueb-faqja e Komunës së Vinicës – Kryetari Emil Donçev.

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.