Elvis Bajram

elvis_bajram

Elvis Bajram – kryetar i komunës Shuto Orizari.

JETA PRIVATE

Elvis Bajram ka lindur me 10 shtator të vitit 1978.

ARSIMIMI

Ka përfunduar shkollën e mesme tregtare.

KARRIERA POLITIKE

Prej vitit 1996 deri në vitin 2002 ka qenë vullnetar në OJQ.

Ka punuar në kompaninë personale për tregti dhe tekstil “Trio pele”, ku ka qenë drejtor. Prej vitit 2005 deri në vitin 2009 ka qenë anëtar i Këshillit të Komunës Shuto Orizare. Ndërsa në vitin 2008 bëhet kryetar i Këshillit.

Flet gjuhën gjermane, zotëron edhe gjuhën angleze. Dëshiron sportin, veçanërisht futbollin dhe mundjen.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2009 më pas dhe në vitin 2014 qytetarët ia kanë dhënë besimin si kryetar i komunës Shuto Orizare.

BURIME

Gazeta  ZELS 2013.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.