Dragan Tevdovski

 

Ministër i Financave në qeverinë e RM-së 2017

 

JETA PRIVATE

– Lindur me 21.01.1979 në Shkup. Përkrah punë dhe familjes, sipas burimeve mediatike, adhuron edhe sportin, veçanërisht futbollin. Ka qenë anëtar i Përfaqësueses së të rinjve në Maqedoni me të cilën fitoi edhe kampionatin në Ballkan në vitin 1997.

 

KARRIERA

-Fakultetin Ekonomik pranë UKM në Shkup, asistent i ri 2002-2007.

-Fakulteti Ekonomik pranë UKM në Shkup, asistent 2007-2010.

-Fakulteti Ekonomik pranë UKM në Shkup, docent  2010-2015.

-Fakulteti Ekonomik pranë UKM në Shkup, profesor inordinar prej vitit 2015.

 

KARRIERA POLITIKE

-Anëtar i trupave udhëheqës në LSDM prej para disa viteve

– Kryetar i Komisionit për Ekonomi në parti

-Ministër i Financave në qeverinë e RM-së së kryeministrit Zoran Zaev prej 01.06.2017

 

 

BURIME:

Fakulteti Ekonomik pranë Universitetit Shën Kirili dhe Metodij në Shkup

Faktor – Portali për biznes dhe ekonomi

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.