Dime Spasov

Dime Spasov është Ministër për punë dhe politikë sociale në qeverinë  Republikës së Maqedonisë.

 

Data e lindjes: 07.05.1985, Shkup

 

ARSIMIMI

2009

jurist i diplomuar, Fakulteti i Drejtësisë “Justiniani i Parë” – Universiteti “Shën Kirili dhe Metodij”-Shkup

 

PËRVOJA PROFESIONALE

 

nëntro 2015

i përzgjedhur për funksionin zëvendës Ministër plotësues për Punë dhe Politikë Sociale në qeverinë e Republikës së Maqedonisë

qershor 2014

rizgjidhet për funksionin e ministrit për punë dhe politik sociale në qeverinë e Republikës së Maqedonisë

maj 2014

deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, mandati i të cilit u verifikua me 10 maj të vitit 2014

maj 2013

ministër për punë dhe politik sociale

dhjetor 2012 deri në maj 2013

ndihmës drejtor në drejtorinë në kadastrën për patundshmëri – Qendra e kadastrës së patundshmërive Shkup

2011-2012

sekretar shtetëror në Ministrinë e drejtësisë në Republikën e Maqedonisë

2010-2011

Drejtor në drejtorinë për rini dhe sport

2009-2010

zëvendës drejtor i ndërmarrjes publike për menaxhimin e hapësirave komerciale dhe pronave në Republikën e Maqedonisë- njësia Shkup

2006-2009

referent për kryerjen e punëve juridike në ndërmarrjen publike për menaxhim të hapësirave komerciale dhe pronave në Republikën e Maqedonisë.

 

http://vlada.mk/clenovi?q=node/59

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.