Darko Shehtanski

 

Darko Shehtanski është kryetar i Komunës së Delçevës që nga prillit i vitit 2013.

JETA PRIVAT

Darko Shehtanski ka lindur me 4 dhjetor  të vitit 1967 në Delçevë. Ai ka diplomuar në inxhinierinë energjetike. Është imartuar dhe është babai i dy fëmijëve.

KARRIERA

Prej 1991 deri në vitin 2001 ka menaxhuar me kompaninë e vet – “Allmak”- Delçevë. Prej vitit 2009 është punësuar në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujësjellësit, P.E – Dellçevë.

KARRIERA POLITIKE

Në zgjedhjet lokale të vitit 2013 është zgjedhur kryetar i Komunës së Dellçevës dhe këtë funksion e mori me 16 prill të vitit 2013.

BURIME

Ueb-faqja e ZELS – Gazeta prill 2013

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.