VMRO-DPMNE: Përmirësimi i nivelit arsimor

Përmirësimi i nivelit arsimor me qëllim që së paku 75% nga personat e moshës 22 vjeçare në Republikën e Maqedonisë të kenë të kryer shkollën e mesme gjer më vitin 2010

Arsyetim:

Ekziston strategji që nga viti 2006, që parashef realizimin e këtij projekti në vitin 2010.

Janë bërë ndryshime në Ligjin për shkollat e mesme, ku parashifet që secili fëmijë i moshës 15 gjer më 18 vjet ta ketë të kryer shkollën e memse.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.