VMRO-DPMNE: Zbulimi i nxënësve të talentuar

Planifikimi dhe organizimi i mësimit individual dhe grupor, që do të mundësojë zbulimin e hershëm të nxënësve të përpiqet sipas lëndëve mësimore dhe do të zbulojmë sistem të zbulimit, përcjelljes dhe të përparimit të nxënësve të talentuar.

Arsyetim:

Sipas hulumtimit të bërë nëpër shkollat fillore të Maqedonisë, është konstatuar se ky mësim nuk është realizuar dhe nuk zbatohet në praktikë. Sipas arsimtarëve të cilët ligjërojnë nëpër shkollat fillore ky mësim është i nevojshëm mirëpo nuk realizohet, kështu që ata duhet vetë të kontribuojnë për zhvillimin e nxënësve të talentuar, me atë që i dërgojnë nëpër gara të ndryshme.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.