VMRO-DPMNE: Ndërtimi i Shtëpisë së Teatrit

Ndërtimi i shtëpisë së teatrit (pjesa rezidenciale) në vendin e Shtëpisë së mëparshme të oficerëve në qendër të Shkupit. Në objektin e njëjtë do të ketë hapësira përkatëse për pranim solemn dhe pranim për punë të delegacioneve të larta (kryetarë, kreyministra, kryetarë komunash), hapësirë përkatëse për shërbimin amë të Shkupit, si dhe pjesë hotelierike-komerciale. Afati: viti 2012;

Arsyetim:

Objekit nuk është ndërtuar dhe deri në këtë moment nuk ka informatë se kur do të fillojë ndërtimi i tij.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari