BDI: Tekste shkollore falas për fëmijët e familjeve të varfëra

BDI-ja do të sigurojë shpërndarje të teksteve shkollore falas për fëmijët e familjeve të varfëra si dhe të atyre shumëanëtarësh.

Arsyetim:

Si pjesë e projektit qeveritar për tekste shkollore falas në vitin 2008/2009 libra falas morrën të gjithë dhe ishte planifikuar ato të përdoren për tre gjenerata.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari