BDI: Rritje të përqindjes të tatimit mbi vlerën e shtuar që komunat e marrin

Do të përpiqemi për të rritur përqindjen e tatimit mbi vlerën shtuar që komunat e marrin nga  3% në 10%.

Arsyetimi:

Ligji për financim të njësive të vetëqeverisjes lokale nuk është nënshtruar asnjë ndryshimi lidhur me këtë premtim.

Linqet:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.