BDI: Rritja vjetore ekonomike prej 6-8%

Bashkimi Demokratik për Integrim synon rritje vjetore prej 6-8% deri në fund të mandatit katër-vjeçar.

Arsyetimi:

Rritja në vitin 2010 ishte 0,7% dhe rritja e parashikuar për prodhimin e brendshëm bruto për vitin 2011 është rreth 3%.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari