BDI: Ritje të pjesës së tatimit personal në të ardhura i cili u ndahet komunave prej 3% në 30%

BDI-ja propozon ritje të pjesës së tatimit personal të të ardhurave që u ndahet komunave prej 3% në 30%.

Arsyetim:

Ligji për finansim të njësive të qeverisjes lokale nuk ka pësuar asfarë ndryshimesh që kanë të bëjnë me këtë premtim.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.