BDI: Qytet filmi në një komunë shqiptare

Krijimi i një qyteti të filmit në një komunë shqiptare. Me këtë projekt është paraparë që investorët e jashtëm të cilët kanë shprehur interes për një investim të këtillë, të bëjnë produksionin e filmave të animuar, dokumentar, udhëpërshkrues, seriale etj, po edhe pjesët e tjera nga kjo industri siç janë: montazhi, toni etj të kompletohen në Maqedoni dhe të distribuohen në vendet e Europës perëndimore dhe SHBA.

Arsyetim:

Në opinion nuk ka informat se është ndërmarrë ndonjë iniciativë për realizimin e këtij projekti.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.