BDI: Pakt për arsim

Do të realizojë një model të arsimimit me shanse të barabarta për të gjitha grupet etnike, sociale dhe gjinore. Për ta arritur këtë, ne do të iniciojmë një pakt për arsim që do t’i përfshijë politikanët, shoqërinë civile dhe profesionistët me efekte që do të avancojnë legjislacionin përkatës.

Arsyetim:

Premtimi është jokonkret dhe i paarsyeshëm! Arsimit nuk i duhet pakt që të përmirësohet rregullativa ligjore, por masa ligjore reale dhe konkrete!

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.