BDI: Operator i ri për telekomunikacion

BDI do të angazhohet për instalimin e një operatori mobil dhe internetit i cili do të fokusohet më së shumti në Maqedoninë Perëndimore, dhe njëkohësisht do të stimulohet të heqë roaming-un ndërmjet Maqedonisë, Kosovës dhe Shqipërisë.

Arsyetim:

Në opinion nuk ka informata se ka pasur iniciativë për realizimin e këtij projekti.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.