BDI: Ngritja e vetëdijes dhe përgjegjësia sociale për mjedisin jetësor

Ngrija e vetëdijes dhe përgjegjësia sociale për ruajtje të mjedisit jetësor dhe rritja e përkrahjes pblike për aksionet për mjedis jetësor – investime ekologjike;

Arsyetimi:

Ministria për mjedis jetësor dhe planifikim hapësinor së bashku me organizatat joqeveritare këto tre vite ka organizuar disa fushata.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.